top of page

Så här funkar Smyckenas historia!

Etruskiskthalsband_Guld och glas_CCA1.0

Foto Public domain

Vill du också upptäcka smyckenas spännande historia?  Och kanske rent av få briljera lite  med dina kunskaper vid nästa lunch eller bjudning?

Då ska du ta del av smyckenas fascinerande historia!

Vår tids smycken har nämligen sin grund i forntida juvelerarkonst. Och att lära sig känna igen historien i sina smycken är just otroligt spännande!

Efter att du tagit del av våra föreläsningar kommer du att se på dina smycken på ett nytt sätt!  Vänner och bekanta kommer garanterat uppskatta när du delar med dig av detta!

 

 Varje föreläsning är mellan ca 35 minuter och 60 minuter och kostar 95 kr inkl. moms. Efter ditt köp har du tillgång till dem i 72 timmar. Under den här tiden kan du ta paus när du vill och ta del av föreläsningen så många gånger du önskar.

Betala säkert och tryggt med ditt betalkort via paypal!  Paypal är ett av världens mest välrenommerade företag när det gäller säker betalning så du kan känna dig helt trygg Är det några problem kontaktar du oss bara så löser vi det! Observera att du behöver inte själv vara registrerad som användare av paypal för att betala med ditt kort. Vi här på på *Rätt Antikt* följer förstås alla lagar och omfattas av GDPR (som ersätter PUL och som du måste godkänna) och Konsumentköplagen. Dessa lagar skyddar dig som köpare. Men HÅLL UT! Snart kan du frossa i grekernas, romarnas och stenålderns smycken. Men innan du tar du del av alla spännande nya kunskaper vill vi att du godkänner villkoren för GDPR.

bottom of page