Så här funkar Smyckenas historia!

Forntida halsband, CCA-BY-SA 1,0

Vill du också väcka intressanta samtal till liv? Briljera med dina kunskaper och ta del av smyckenas fascinerande historia. Att lära sig känna igen historiens vingslag i sina smycken är just otroligt spännande. Du kommer att se smycken på ett nytt sätt som du aldrig gjort förut! Dina vänner kommer uppskatta när du delar med dig av detta!

 

Visst är det värt att lägga tid på att lära sig mer om nya intressanta områden! Att bygga upp kunskaper tar lite tid och kommer kräva din uppmärksamhet. Ta en paus emellanåt och reflektera över dina egna smycken. Hur ser de ut och i vilka sammanhang bär du dem?

Så här gör du!

Och glöm inte anteckna! Föreläsningarna är nämligen  fullspäckade med nya kunskaper. Varje föreläsning är mellan ca 35 minuter och 60 minuter och kostar 95 kr inkl. moms. Efter ditt köp har du tillgång till dem i 72 timmar. Under den här tiden kan du ta paus när du vill och ta del av föreläsningen så många gånger du önskar.

 

Du betalar säkert och tryggt med ditt betalkort via paypal eller via ditt paypalkonto om du är medlem där. Paypal är ett av världens mest välrenommerade företag när det gäller säker betalning så du kan känna dig helt trygg! Observera att du behöver inte själv vara registrerad som användare av paypal för att betala med ditt kort. Vi här på på *Rätt Antikt* följer förstås alla lagar och omfattas av GDPR (som ersätter PUL och som du måste godkänna) och Konsumentköplagen. Dessa lagar skyddar dig som köpare. Men HÅLL UT! Snart kan du frossa i grekernas, romarnas och stenålderns smycken. Men innan du tar du del av alla spännande nya kunskaper vill vi att du godkänner villkoren för GDPR.

© 2023 by *Rätt Antikt*.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Google+ Icon