top of page

Köpvillkor Traderabutiken

Vi vill ha nöjda kunder!
När du handlar hos oss gäller 14 dagars öppet köp. Vid returer står köparen för frakten och vid återköp betalas pengarna tillbaka med avdrag för frakten när vi skickade varan. Pengarna återbetalas efter det att vi tagit emot returen. Observera att varan måste vara i det skick som vi skickade den till er.  Kontakta oss alltid före en retur! Tänk på att företagets adress och returadressen kan skilja sig åt! För snabbast möjliga återbetalning ska du därför kontakta oss först. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!
Handla tryggt och säkert!
Vid köp av fastpris går samtliga betalningar via tradera per automatik. och vi skickar varan utan att du behöver kontakta oss. Vid auktioner kan du välja att antingen betala via traderas betalningslösningar eller betala direkt till oss. Alla köpare känner sig inte trygga med internetbetalningar via tradera och väljer att betala direkt till oss istället. Vi kan ändra butiksannonserna till auktion/köp-nu-annons om du önskar köpa en vara med direktbetalning till oss. Kontakta oss då så löser vi det.  Vi behandlar alla köpare lika, oavsett om du betalat direkt till oss eller via tradera! 
Köpare utanför Sverige
Tänk på att du som köpare utanför Sverige får stå för eventuella växlingskostnader vid betalning direkt till oss. Du kan också välja att betala med paypal via knappen i vinnaremailet. 
bottom of page