top of page

Välkommen till Smyckenas Historia!

Så hanterar vi dina uppgifter

För att kunna ta del av föreläsningen behöver du skapa ett användarkonto hos oss så att vi kan skapa ett kvitto till dig. Du registrerar din e-postadress och det är den uppgiften som skyddas av GDPR. Vi sparar din epostadress så att du slipper registrera dig igen om du köper en ny föreläsning eller kurs hos oss. Så glöm inte att spara dina inloggningsuppgifter om du skulle vilja handla en annan föreläsning igen! 

Köpvillkor

Se föreläsningen hur många gånger du vill i hela tre dygn eller 72 timmar har du fri tillgång till föreläsningen/kursen efter genomfört köp.  Vi följer konsumentköplagen (Lagen om distansavtal 2005: 59 §11) Vid eventuella klagomål på produkten ber vi dig att höra av dig till oss på info@rattantikt.se så reder vi ut problemet.

Vi rekommenderar att du köper och tar del av föreläsningarna/kurserna via nätet i ditt hem eller hos annan privatperson. Detta då serverinställningar på arbetsplatser som företag och myndigheter kan försvåra streaming av videofilmerna.  Har du kunnat ta del av introduktionsvideon om smyckenas historia kan du med största sannolikhet också streama betalversionerna. 

Nu börjar det! Till föreläsningarna!

bottom of page