top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Summa summarum: Sommar!

Uppdaterat: 12 sep. 2020


Butiken har så klart öppet hela sommaren, men nu blir det sommarsuppehåll här i bloggen. Snart blir det också sommar-rea här på *Rätt Antikt*. Ni som vill ha rea-varorna direkt i inkorgen ska prenumerera på vårt nyhetsbrev. Gå in på hemsidans första sida www.rattantikt.se och klicka på länken "testa vårt nyhetsbrev". Glöm inte kolla i skräpkorgen om mailen från oss hamnar där.

Tiden går fort när man har roligt heter ett gammalt välkänt uttryck. Och det här året har verkligen rusat fram. Tycker inte det var så längesedan alls som jag öppnade bloggen igen efter förra sommaruppehållet. Och nu är det alltså dags för lite sommarlov igen. Hur roligt det än är att blogga så behöver man också ladda batterierna för att kunna skapa ett bra material. Och jag har några har några nya spännande planer för nästa säsong. Om dem berättar jag mer efter sommaruppehållet. :-) Men jag lovar att det ska bli minst lika underhållande och lärorikt som mina tidigare blogginlägg! Jag kommer också att fortsätta med sådant som jag redan påbörjat. Visst är det ett personligt nöje att blogga, men man vill ju såklart också att den ska läsas också. Extra populära verkar inläggen om olika ädelstenar att vara. Så dem kommer jag fortsätta med även nästa säsong. Jag kommer också avsluta serien om 1900-talets bijouterier. Kanske blir det också något mer inlägg om postmodernistiska smycken.

De flesta förstår nog vad jag menar när jag säger att denna vår har varit väldigt speciell. Själv gick jag i karantän tidigt när smittspridningen blev känd. Men som entreprenör behöver man tänka framåt även i svåra tider. Glädjande nog har det gett resultat. Trots eller kanske p g a corona har hemsidan varit väldigt välbesökt. Det är för besökarna den finns till och det är mycket roligt att arbetet med den får resultat. Också försäljningen har ökat trots corona, med hjälp av lite framåt-tänk. Även om det aldrig är lätt att vara i karantän så får man försöka att göra det bästa av situationen. Det som har räddat mig är målinriktat arbete varvat med avkoppling och sköna promenader.

Nu blir det gott med lite sommarlov och batteri-laddning. Ni som ändå vill ha lite micro-bloggande ska följa oss på @rattantikt.se på instagram. Annars möts vi här igen i slutet av Augusti!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page