top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Oktober -REA 25% rabatt på smycken!


VAD? : 25% REA på alla smycken resten av Oktober! * (Rean gäller ej auktioner.)

Eftersom jag gärna vill gagna mina tidigare köpare startar jag nu en REA för er som prenumererar på nyhetsbrev och blogginlägg.


HUR? : Hur får du rabatten? Jo, Köp minst tre varor och lägg i samma varukorg. Så får du också rabatt på frakten! Besök butiken via länken nedan. Varje gång du lägger en vara i korgen hamnar du i varukorgen. Du går sedan tillbaka in i butiken via länken "Fortsätt handla", som finns i korgen. Välj ut minst tre varor och lägg dessa efter varandra i varukorgen. När du betalar alla smycken samtidigt kommer jag se att just du ska ha rabatten. Betala som vanligt. Innan jag skickar varorna betalar jag tillbaka 25% av inköpspriset. ( Tyvärr jobbar inte tradera med rabattkoder. Annars hade jag delat ut sådana till mina följare istället. Och det är därför du behöver betala allt som vanligt först innan jag kan ge dig som köpare rabatten.

* REAN GÄLLER TILL 31/10 ENDAST FASTPRIS ANNONSER, EJ AUKTIONER0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page