top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

4 kg smycken!


Då och då är det lilla julafton här på Rätt Antikt! Som härom veckan när jag hämtade ut ett paket hos postombudet. Jag visste att det skulle vara fullpackat med äldre smycken, men när jag fick det i famnen vägde det bly! De som skickar paketen brukar förvisso packa paketen väl i rejäla kartonger, med papper och bubbelplast. Men även när jag fått bort allt packmaterial så var det mer en smyckekista än ett smyckeskrin.


Och det var fullsmockat med smycken som har många decennier på nacken. Kanske fyra-fem gånger så mycket som jag annars brukar köpa in. Rena drömmen alltså! Allt är förstås inte guld och gröna skogar. Det var en del

lösa pärlor och stenar i paketet. Men det var också många riktigt fina godbitar! I nästa inlägg berättar jag mer om innehållet. Men några av smyckena är redan ute i butiken. Så du kan klicka på länken om du är nyfiken på innehållet!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page