top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Tröst-REA i butikerna - Så får du din rabatt!


Nej, det blev inget blogginlägg i onsdags! Eftersom jag gärna lägger ner en hel del tid på mina inlägg så hann jag helt enkelt inte riktigt med detta i veckan som gick. Så därför bjuder jag alla prenumeranter och bloggföljare på 10% rabatt på alla fastprisvaror i butikerna fram till och med tisdag d. 23/11. (Gäller ej auktioner) Dessvärre har inte tradera något fungerande rabattsystem i sin butiksutcheckning. Men så här gör du för att få rabatten:

Gå in i någon av butikerna.

Välj en vara du vill ha. Kontakta oss via annonsen och skicka ett meddelande med ordet Tröst-REA. (Du kan också dela med dig till din familj/vänner.)

Jag går då in och ändrar priset på varan och du kan sedan köpa den till ett lägre pris.


Till vintagebutiken:Till hantverksbutiken:


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page