• Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Sommar! Vad är på gång?


glamourösa smycken från 1950-talet
Glamouröst 50-tal

Nu nalkas det sommarlov för bloggen, men innan jag önskar alla en trevlig sommar tänkte jag skriva lite om vad som är på gång inför hösten! Förr undrade alla vad som hände på banken efter kl tre. Och här är det lite likadant. Det pågår aktiviteter även om rullgardinen tillfälligt är neddragen!

Först och främst planerar jag för de varor som ska ut i butiken under kommande höst och vinter. De behöver fixas och fotas. En del av läckerheterna som vankas i butiken till hösten ser ni på bilderna!

smycken från Lilja& Lykke Snö och ioaku
Samtida varumärken

Det är bland annat ljuvt och glamouröst 50-60-tal, vintagesilver, moderna varumärken (snö, ioaku m fl) och traditionellt allmoge! Vid sidan av alla övriga vintagebijouterier! Så det är lite att pyssla med just nu. De som handlar av mig ska förstås få sina smycken rengjorda och putsade innan de levereras. Och när det är gjort ska de fotas och listas i sello. (Som är det program jag använder när jag lägger upp annonser.)

Ett annat jobb som kommer pågå är den artikel om halsband som ska publiceras i Scandinavian Retro längre fram. Just nu skriver jag om 40-talshalsband, som verkligen är några av mina favoriter.

vintage smycken av silver allmogesmycken
vintagesilver, pärlor och allmoge

Sedan ska jag förstås koppla av en del också!

Jag behöver också ladda batterierna inför kommande säsongens bloggande. Att bara doppa fötterna i vattnet och lukta på blommorna är bra för själen! Men jag kommer också att göra intressanta utflykter och studiebesök för att liva upp kreativiteten! Butiken är öppen som vanligt! Även om leveranstiden kan bli något längre på sommaren.

En glad och trevlig sommar till er alla!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla