top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Skräp, svinn eller till nytta?


glaspärlor från 1970-talet och 1980-talet
skräp, svinn eller användbart?

Visst finns det några stycken där ute i vårt avlånga land, som tycke

r om att göra egna smycken? Så många vackra gamla glaspärlor passerar mina händer. Äldre pärlor är både mer hantverksmässigt tillverkade och mycket mer unika och av bättre kvalitet än dem du hittar i handeln för nytillverkat! När man handlar med äldre smycken är det kanske inte så konstigt om det då och då också dyker upp ett och annat smycke som är trasigt. Under året som gick startade jag därför med återbruk. Jag tillverkade några egendesignade smycken av återvunnet material. (recykling / upcykling som många numera kallar det, när man återbrukar gamla saker. Men själv vill jag helst använda svenska ord) Tanken var god, men jag upptäckte snart att detta var ju faktiskt en separat affärsidé i sig själv. Och att jag inte riktigt hade tiden som krävs för att ytterligare en verksamhet ska lyckas. Istället tänker jag sälja dem i butiken för dem som gärna tillverkar eget istället för att köpa! Aktuellt utbud hittar du här:


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page