top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

låt mig avgöra!


Slipp auktionshusens provisioner, avgifter och ibland också godtyckliga värderingar! Ibland hör folk av sig och vill sälja samlingar med äldre smycken till mig. Detta är förstås välkommet! Låt mig avgöra vad som går att sälja! Du slipper auktionshusens provisioner och avgifter och ibland också ganska godtyckliga värderingar. Du måste inte bo i Göteborg för att sälja till mig utan vi kan komma överens om inköp via mail och telefon. Hur går det till? Du tar bra foton på dina smycken och kontaktar mig via mail. Jag tittar därefter på bilderna och gör en värdering. Vi gör en skriftlig överenskommelse och du skickar därefter smyckena till mig. Jag köper framför allt äldre bijouterier och silver. Är du mer sugen på att handla än att sälja? Ja, då hittar du förstås vår butik här! Som vanligt hittar du senast först när du klickar på våra länkar. Välkommen!0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page