top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Fulchock i smyckevärlden!vintage smycken med bergslagsstenar
Inte bara elegans..?

Just nu inventera lagret inför bokslutet. Det är en ganska så tradig och grannlaga uppgift. Det naturliga hade kanske varit att berätta om alla de godbitar som man glömt bort och nu kan sätta igång och marknadsföra... Men idag tänkte jag göra precis tvärtom! Och istället fokusera på det fula! ;) För ibland måste man ju bara konstatera att allt är inte guld som glimmar. Och alla modenycker är inte heller alltid så lyckade! Så vilka är då de fulaste smyckena jag hittat? Håll till godo!


haldband från 1980-talet
påsk året om?

Påsk hela året om?

Nej, det är väl inte så lyckat. Men här har modeskaparna fått plötsliga anfall av längtan efter denna högtid. Och har placerat tre fjädrar i halsbandet. Vilket onekligen för tankarna till den nämnda högtiden. Nej, det här halsbandet kommer aldrig listas i butiken!
Vintagestil eller bara spruckna ägg?

Ägg hör ju faktiskt också påsken till. Så vi fortsätter lite på det temat. För när man tittar på det här halsbandet kan man fråga sig vad modeskaparen har velat åstadkomma. Det var troligtvis inte alls meningen. Pärlorna ska föreställa stenar eller något äldre pärlor som patinerats. Men man kan också uppfatta dem som mest liknande spruckna ägg... För dem som ändå gillar den lite coola 80-talsstilen tror jag faktiskt detta halsband finns ute i butiken...halsband av knappar
kanske lite tillknäppt?

Kult eller knäppt?

Ja, det är frågan det. Här har man i alla fall satsat på det tillknäppta! Modeskaparen fick visst lite för många knappar över och satte helt enkelt i hop ett halsband av dem. Snyggt? Nej, jag skulle inte tro det. Men jag inser att denna stil tilltalar en del andra. Och att det kan vara lite kul ändå. Ja, rent av lite kult. Så det kanske kommer ut i butiken någon gång i framtiden!


För fler smycken, besök gärna vår butik. Välkommen!0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page