top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Det förflutna... Och framtidenNu är det längesedan jag hade tid att skriva här i bloggen. Jag har verkligen saknat det. Men med min flytt, mammas bortgång och en nära anhörig som fick en metastas har all min energi gått till detta. Ingen gång i livet känns det förflutna så viktigt som när en föräldrar blir gamla och sedermera går bort. Har man inte gjort det tidigare i livet blir det för de allra flesta aktuellt att tänka tillbaka på tider som flytt. På vad ens mamma och pappa genomlevt för tidevarv.

mode 1950-talet
Vår lilla mamma, mormor och gammelmormor

Samtidigt som allt detta har ägt rum har jag också haft en sommarjobbare i form av min systerdotters tös på 15 år här på Rätt Antikt. Det kan verkligen vara uppfriskande att ha någon med framtiden för sig. Skönt med en hjälpreda är det också! Om hon kommer bli biten på det här med äldre smycken återstår att se! Hittills har hon hjälpt till att fotografera och förbereda annonser. Tack vare det har jag haft tid att lägga upp en del nytt trots allt som har hänt här. Är du nyfiken på det nya klickar du bara på länken.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page