top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Bloggen - så hittar du!


Nu har bloggen varit igång i snart fyra år! Därför passar jag nu på att göra några förändringar. Dels rensar jag ut blogginlägg som inte längre är aktuella. Dels gör jag några förändringar i kategorier. Syftet är att ha färre kategorier och fler taggar. Kategorierna handlar om vilket tema det är på blogginläggen. Det kan röra sig om guider/hjälp, om smycken förr, eller Nytta och nöje, som är lite mer allmän och underhållande. Fastnar man sedan för något speciellt kan man klicka på den taggen.

Om du skrollar längst ner i blogginläggen kommer du hitta olika länkar. Den stora gula knappen går till det aktuella butiksurvalet. (Den finns inte i alla blogginlägg.) I rutorna hittar du taggarna. Klickar du på dem kommer du till alla de inlägg som handlar om det ämnet, som exempelvis örhängen. Allra längst ner ser du vilka kategorier / övergripande teman som inlägget hör till. Om du klickar på dem kommer du till flödet med inlägg på samma tema.

Taggarna kommer hjälpa dig att hitta fler inlägg om de ämnen som intresserar dig. Klicka på taggen och du får upp en lista på de inlägg som tar upp den tidsepoken eller ämnet. På det viset kan du hitta en bredd av teman för ett och samma ämne.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page