top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Blå toner!


Efter en härlig sommar startar äntligen bloggen igen! Och först ut för säsongen är den härliga färgen blå! Blått har länge ansetts som en mycket speciell färg. Den har ju lånat sin aura från himmelen själv! Jag har alltid tyckt att just blått har en särskild attraktionskraft, både i kläder och heminredning. Och jag vet att jag inte är ensam om detta. Just nu har det kommit in en del smycken som går just i olika underbara blå nyanser! För ett tag sedan skrev jag ett annat blogginlägg om historien bakom denna himmelska färg. För er som vill lära er mer kan jag rekommendera det! Klicka bara på taggen blå så kommer du dit. :) Men vad är det då för smycken du kan hitta i butiken just nu? Jo allt från babyblått 60-tal till petrolblått 80-90-tal. Vill du du också ha mera blått? Klicka på länken så kommer du till vårt blå utbud!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page