top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Att välja med "hjärtat"


I dag tänker jag skriva ett lite personligt blogginlägg. Men det handlar också om grundtanken i mitt företag. Så vill ni lära känna "Rätt Antikt" lite bättre ska ni läsa vidare!

För ett antal år sedan, när jag flyttade in till centrala Göteborg, fick jag lust att gå runt på alla loppisar. Det fanns/finns nämligen många av dem här runt kvarteren där jag bor. Men när började bli för många så prylar fick jag ju lov att göra mig av med en del. Då hittade jag tradera. Jag lärde mig att sälja och blev förvånad över all positiv respons jag fick från mina köpare. Det gladde mig något otroligt och jag fick en kick av att det fanns så många människor som uppskattade min smak. På så vis växte en givande hobby fram, som baserades på att jag valde att köpa sådant som jag själv uppskattade. Jag utvecklade min säljtalang.

Så småningom ledde denna hobby fram till att jag startade mitt företag. Det började med att tanken växte och när jag en dag formulerade den för en person fick jag frågan:

-Har du något lager då?

Då insåg jag att jag behövde ett sådant, för äldre och antika prylar köper man inte bara in hur som helst. De måste väljas med hjärtat! Och det kan ta tid att hitta rätt saker.

Även om min försäljning inte är någon hobby längre så baserar jag fortfarande mina inköp i hög grad på sådant jag själv tycker om. (nåja, en del följer ju med på köpet också när man köper in samlingar.) Men än i dag blir jag lika glad när kunderna älskar det jag har valt ut.
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page