top of page
  • Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

2023 Året som gick!


Nu så här i slutet av December är det läge summera lite vad som hänt under året som gått. Men först vill jag förstås passa på att tacka att läsare för ert trogna engagemang. Och önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

2023 har varit ett händelserikt år för oss här på *Rätt Antikt*!

Den mest dramatiska förändringen under året var faktiskt lite osynlig för kunder och läsare. Men jag har ju samlat på mig många prenumeranter under årens lopp. Och i enlighet med GDPR ska man radera sina inaktiva prenumeranter när det gått en längre tid. Det betyder att de som inte öppnar sina nyhetsbrev faktiskt kommer att tas bort från listan så småningom. Ni som uppskattar att få notiser när blogginläggen kommer ut ber jag därför att öppna nyhetsbreven då och då. Annars får ni helt enkelt gå in på hemsidan och börja prenumerera igen!


Under det här året satsade vi ju mycket på att öka vår försäljning på olika sätt. Och det har ju gått väldigt bra. Det var först mot slutet av året som vi har märkt en viss nedgång. Inte så konstigt med tanke på räntehöjningar, prisstegringar och sånt.


Rätt Antikt har ju faktiskt fyllt 5 år den första November i år! Tråkigt nog kan man ju inte erbjuda rabattkoder och sånt på Tradera. Annars hade förstås jubileet firats på detta viset med kunderna. det är väl den bristen på service som ibland kan få mig att tänka att jag ska starta en fristående butik. Men tradera har en hel del annan god service att erbjuda tycker jag.


Däremot har jag inte hunnit blogga lika mycket det här året som jag gjort under tidigare år. Inte minst tar ju ökad försäljning en hel del tid i anspråk. Och vi flyttade också under året. Lågkonjunkturen påverkar också i den riktningen att man måste jobba mer på att sälja för att komma upp i en hyfsad nivå. Men vi har ändå hunnit producera 32 stycken blogginlägg med varierande teman. Allt från kulturhistoriska tillbakablickar, tips och råd om smycken och annat smått och gott. Jag kan verkligen rekommendera er att gå tillbaka i bloggen och läsa!

Med detta ser vi nu fram emot ett Gott Nytt 2024! Nästa blogginlägg kommer ut i början av Januari. Sköt om er och lev väl till dess!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page