• Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Ogillar du också förändringar??


Jag är verkligen nöjd med layouten här i bloggen. Ja, faktiskt inte bara nöjd utan väldigt stolt över hur bra jag lyckades med den. För som nystartad småföretagare är det klokt att göra det mesta själv. Jag bokför själv och har till och med gjort bokslutet själv. Detta tack vare olika datorprogram som finns numera. Vem hade trott att detta var möjligt för bara några år sedan? I dag finns det som sagt många relativt enkla program för den som vill bygga sin hemsida och blogg själv. Jag ville inte lägga tusentals kronor på en sida som jag sedan inte kan hantera själv. Då skulle jag fortsatt vara beroende av konsulter, så gjorde jag hela jobbet själv. Men... Ja, där kom det alltså, det lilla ordet men. Men som ni vet så står ju tekniken aldrig still, i synnerhet inte i den digitala världen. Och nu har min hemsidesleverantör beslutat att byta bloggklient. Ouch! Det innebär att jag måste flytta bloggen till ett nytt program, till ett helt nytt system. Detta är inget jag ser med blida ögon på, men det är tyvärr nödvändigt. Gör jag inte det riskerar jag att bloggen så småningom blir utdaterad och inte går att läsa längre när tekniken i datorer och mjukvara uppdaterats tillräckligt många gånger. Så vad kommer hända? Förutom vissa utseendemässiga förändringar kommer taggarna att försvinna. Den nya bloggen kommer att använda sig av hashtags men hur det fungerar vet jag inte i nuläget eftersom jag måste flytta hela bloggen först innan jag kan se förändringarna. Och dit har jag inte kommit ännu. Framöver väntar alltså stora förändringar här, men alla blogginlägg kommer i alla fall att finnas kvar.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla