• Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Inspiration...


halsband från 1930-talet

Hej gott folk där ute! Vad brukar ni ta till för knep när ni behöver inspiration? Skriv gärna i kommentarsfälten. Själv brukar jag normalt sett ha gott om inspiration och idéer för mitt bloggande. Jag brukar aldrig behöva planera eller tänka länge. Idéerna ploppar upp efter hand. Härligt! Så här i det djupaste höstmörkret har jag dock saktat ner i min annars sedvanliga spiritualitet. På det har jag fått en långvarig förkylning som aldrig vill släppa sitt grepp!

baksida, halsband från 1930-talet

Jag ligger och hostar så att jag inte kan somna. Och så det trista höstmörkret på det. Så ni läsare får ha överseende med att det inte blir riktigt som vanligt med bloggandet just nu! Så, vad är på gång annars då, här på Rätt Antikt? I dag är sista dagen för Rean på ringar. I morgon söndag väljer jag ut nya rea-varor innan jag skickar ut veckans nyhetsbrev till dem som prenumererar. Vill du också ha alla rea-annonser samlade på ett ställe? (Detta är nämligen omöjligt att få till i traderabutiken annars, så jag hjälper mina kunder med det.) Ja, då ska du prenumerera! Bland alla nyinkomna prenumeranter lottar jag ut smycken. I den första dragningen jag gjorde ingick alla prenumeranter. Därefter lottar jag ut bland nyinkomna prenumeranter som kommit in under veckan. Dragningen görs på söndagarna. Jag brukar lägga ut dem på instagram, @rattantikt och www.facebook.com/rattantikt. vad annars då? Just nu har jag fått in en del 1930-talssmycken. Dagens till ära visar jag ett halsband från den tiden. Men gå gärna in i butiken om du är nyfiken på fler. Alla kommer inte ut samtidigt, utan lite successivt nu underhösten/vintern. Väälkommen!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla