• Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Ny bättre service från Rätt Antikt!


Nu har vi glada nyheter för er som gillar vår blogg! Vi är så glada att kunna erbjuda våra läsare och kunder en förbättrad service. Som ni kanske märkte så blev det inget blogginlägg igår. Vi hade nämligen fullt upp med att installera nya funktioner på hemsidan.

I November kommer vi att starta upp med nyhetsbrev som du kan prenumerera på. I nyhetsbreven kommer vi att samla veckans blogginlägg i ett utskick. Du kommer då få dessa på samma ställe och det blir enklare för dig att ta del av dem. Fiffigt,va? Vi kommer också ha möjlighet att samla exempelvis nyheter i butiken och rea-annonser på ett sätt som gör dem mer överskådliga än i traderabutiken,där reaannonserna ligger utspridda på olika platser. Som butiksägare är tradera ett lite klumpigt instrument för att visa upp sina varor men med ett sådant här upplägg får vi bättre möjlighet att hjälpa kunden hitta annonserna.Så hur gör man? Jo, ni går in på vår förstasida och där klickar ni på länken "testa vårt nyhetsbrev". Ni läser villkoren och klickar er tillbaka så kommer ni till formuläret igen. Klicka på godkänn så är ni prenumerant! Välkommen!

#prenumerera #nyhetsbrev

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla