• Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

sommar, sommar, sommar...


Sommar, sommar, sommar! Visst är det underbart att den äntligen är här! Sommaren är en perfekt tid att sakta ner tempot lite. Ta ett steg tillbaka och fundera både bakåt och framåt är faktiskt en ganska trevlig syssla. Solen gassar och temperaturen är precis "lagom", åtminstone här i Göteborg. Då passar det bra att tänka igenom vad man har uppnått och vad man ska hitta på till hösten. I bloggen hittar man nu 54 inlägg om olika ämnen! Ett riktigt bibliotek för dig som söker info om olika smycken från olika tider och om olika material, skötsel och hur man känner igen olika stenar! Så passa på att botanisera bland alla inlägg. Du hittar taggar eller etiketter om olika ämnen längst ner på bloggens första sida, klicka på vald tagg och skrolla tillbaka upp och bläddra bland inläggen. Fastnar du för ett tema i något inlägg klickar du bara på rutan eller rutorna längst upp så får du upp alla inlägg i samma kategori.

Men även om hela Sverige går in i ett lugnare sommartempo så händer det ändå en del bakom kulisserna! Bland annat packar vi också upp nya varor, som ni kan se på bilden. En del är faktiskt ute i butiken redan nu. Men mestadels planerar vi för vad vi ska hitta på till hösten! Så nu tar vi ett sommaruppehåll i stora bloggen för att ladda batterierna! Vi återkommer med bloggen i Augusti. Följ gärna microbloggen på instagram så länge! Där hittar du oss på @rattantikt eller gör ett besök i butiken! Välkommen!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla