• Stina Orsenmark, *Rätt Antikt*

Nyheter i bloggen


I mitt förra inlägg skrev jag lite om att vad man kan tänka på när man lagar äldre smycken. Och så här fint blev armbandet efter att jag trätt om pärlorna. Nu är det bara ytterligare en liten detalj som återstår att fixa så ska jag lägga ut det till försäljning sedan. I dag tänker jag också berätta att jag har börjat videoblogga. Det handlar om små korta filmsnuttar där jag berättar om lite olika saker. Den första videobloggen handlar om hur man rengör infattade stenar. De här små korta filmerna lägger jag i första hand ut på instagram för där är kvalitén på filmen bäst. Ni kan följa kontot @rattantikt där så får ni dem i ert flöde. Sedan postar jag dem även på min facebooksida men då är upplösningen lite sämre eftersom facebookappen gör om formatet automatiskt. Min tanke är också att lägga ut filmerna här i stora bloggen men det dröjer ett tag till. För att kunna lägga upp filmerna här måste jag ha ett youtubekonto och jag har inte det och vet inte hur man använder youtube... Så det dröjer lite... De här filmerna är i alla fall tänkta att vara lite lärorika för er som älskar äldre smycken.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Jag är verkligen nöjd med layouten här i bloggen. Ja, faktiskt inte bara nöjd utan väldigt stolt över hur bra jag lyckades med den. För som nystartad småföretagare är det klokt att göra det mesta själ