Välkommen till Smyckenas Historia!

Så hanterar vi dina uppgifter

För att kunna ta del av föreläsningen behöver du skapa ett användarkonto hos oss. Du registrerar din e-postadress och det är den uppgiften som skyddas av GDPR. Vi sparar din epostadress så att du slipper registrera dig igen om du köper en ny föreläsning eller kurs hos oss. Så glöm inte att spara dina inloggningsuppgifter om du skulle vilja handla en annan föreläsning igen! 

Din din e-postadress används enbart för att du ska kunna ta del av våra föreläsningar.Vi kommer inte använda den för marknadsföring eller sälja den vidare till tredje part. Efter två år raderas uppgifterna. Du kan alltid vända dig till Rätt Antikt Sverige AB för att radera dina uppgifter i förtid eller för att få ett registerutdrag (vi sparar endast din e-post så det är den som vi kommer att informera dig om). Vänd dig då till info@rattantikt.se

Köpvillkor

Se föreläsningen hur många gånger du vill! I hela tre dygn eller 72 timmar har du fri tillgång till föreläsningen/kursen efter genomfört köp.  Vi följer konsumentköplagen (Lagen om distansavtal 2005: 59 §11) Vid eventuella klagomål på produkten ber vi dig att höra av dig till oss på info@rattantikt.se så reder vi ut problemet.

Vi rekommenderar också att du köper och tar del av föreläsningarna/kurserna via nätet i ditt hem eller hos annan privatperson. Detta då serverinställningar på arbetsplatser som företag och myndigheter kan försvåra streaming av videofilmerna. Också mer ovanliga och avancerade inställningar för säkerhet, som dolda eller förvanskade ip-adresser kan försvåra streamingen. Detta tror vi dock inte är så vanligt i den kundgrupp vi på Rätt Antikt vänder oss till. Har du kunnat ta del av introduktionsvideon om smyckenas historia kan du med största sannolikhet också streama betalversionerna. 

Nu börjar det! Till föreläsningarna!

© 2023 by *Rätt Antikt*.

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Google+ Icon